Facebook:
 

Rólunk

1992 ÓTA

Nyomdánkról

Cégünk kétszemélyes vállalkozásként 1992. március 06-án kezdte meg tevékenységét Békéscsabán. Íves ofszet technológiával dolgozunk a kezdetektől fogva. Évről-évre a folyamatos fejlődés és árbevétel növekedés jellemezte a nyomdaüzemet.

 

1998 nyarán saját telephelyet vásároltunk a város ipari övezetében. Egy kétszintes 300 m2-es üzemcsarnok lett a tulajdonunk, melyet gondos tervezés után hamar „belaktunk“. 1995-től kezdődően dolgozói létszámunkat alkalmazottakkal növeltük, amely 2005-re elérte a 12 főt.

 

Gépparkunk négy darab íves ofszet-, egy stancoló-, egy hajtogató-, két darab vágó- és több kisebb kiegészítő gépből áll. 2013-tól digitális nyomtatással is készítünk kisebb példányszámú termékeket.

 

Megrendelőinknek teljes szolgáltatást tudunk nyújtani, a tervezéstől a kivitelezésig, az egyszerű nyomtatványoktól a könyvekig. Széles termékskálánkban szinte minden megtalálható.

 

Főbb megrendelőink Békéscsabáról, Budapestről és a megyeszékhelyekről kerülnek ki. Az ország minden megyéjébe szállítottunk már a termékeinből.

 

Nálunk a határidő „szent“, a szóbeli megegyezés egyenlő az írásos szerződéssel.

 

Legyen partnerünk és megrendelőnk!

 

Paulik Béla        Kalina Pál

nyomdász         nyomdász